Поховали не того: на Київщині переплутали тіла двох небіжчиків (відео)

Поховали не того: на Київщині переплутали тіла двох небіжчиків (відео)
У родині, яка поховала чужого небіжчика, те, що недобачили, виправдовують шоком

Одна з родин поховала не свого дідуся

У морзі на Київщині переплутали тіла двох дідусів, і одна з родин поховала не свого родича та навіть не помітила цього. Помилку виявили лише тоді, коли другій родині привезли труну не з тим тілом. Про це повідомляє ТСН.

Родина покійного одразу поїхала до моргу шукати рідне тіло. «Знайшли відповідальну, яка одягала тіло і укладала в гроб. Коли почали з'ясовувати, то виявилося, що тіло забрали в суботу, а в неділю був похорон», - розказує син померлого Олександр Оніпко.

Далі поїхали до сім’ї, якій помилково віддали тіло їхнього дідуся. З труною, в якій був чужий небіжчик. Ті відразу впізнали свого родича. На запитання, як могли поховати не ту людину, там відповіді не знайшли.

Того ж дня провели ексгумацію та перепоховали вже свого дідуся.

У родині, яка поховала чужого небіжчика, те, що недобачили, виправдовують шоком. Кажуть, що тіло видали за документами. Брат з донькою не звернули уваги і на те, що їхній родич був з волоссям, а видали їм - лисого. Кажуть, що напередодні їм пропонували послугу гоління небіжчика.

У районній лікарні, в морзі якої переплутали тіла, ситуацію не коментують. Кажуть лише, що проводиться службова перевірка.

Обидві родини вже написали заяву до поліції на службову недбалість працівників моргу. Олександр каже, що у лікарні звинувачують родичів, які недобачили.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: