Ще один єпископ Московського патріархату зізнався, що інфікований

Ще один єпископ Московського патріархату зізнався, що інфікований
Намісник Троїцького Іонинського монастиря в Києві Іона Черепанов 
Фото: Facebook

У намісника Свято-Троїцького Іонинського монастиря в Києві виявлено Covid-19

Архієпископ Обухівський УПЦ МП, намісник Свято-Троїцького Іонинського монастиря в Києві Іона Черепанов захворів на Covid-19. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Після недільної служби на вулиці у мене піднялася температура, в понеділок вона дійшла до 38 і я вирішив про всяк випадок зробити тест. Вчора стало відомо, що він позитивний. Зараз самопочуття в нормі, вранці було 36,7. Перебуваю в повній ізоляції», - написав він.

Єпископ додав, що він під контролем лікарів, але монастирські справи не полишає.

Як повідомлялося, за даними Центру громадського здоров’я України, протягом 8 квітня за результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії у Києві підтверджено 300 випадків Covid-19. 

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про 335 підтверджених випадків захворювання на Covid-19, станом на ранок 9 квітня. За добу кількість підтверджених випадків зросла на 41. З випадків, зареєстрованих за минулу добу, 26 – у Києво-Печерській лаврі.

Нагадаємо, 8 квітня братія Києво-Печерської лаври отримала результати тестів на коронавірус, які було проведено 4 квітня. 30 духівників із 44 отримали позитивні результати.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: