Стало відомо, скільки людей зустріли Новий рік на Софійській площі

Стало відомо, скільки людей зустріли Новий рік на Софійській площі

Під час святкування на Софійській площі виступали Руслана, ТМНК та «Мандри», а ще симвонічний оркестр Kyiv Fantastic Orchestra

Новий рік на Софійській площі зустріли більше 100 тисяч людей, повідомляють у КМДА. У 2019 році на локації Новий рік святкували 12 тисяч людей.

Під час святкування на Софійській площі виступали Руслана, ТМНК та «Мандри», а ще симвонічний оркестр Kyiv Fantastic Orchestra.

У середу, 1 січня також відбудеться концерт о 17:00.

Головну ялинку країни прикрасили 750 іграшками у вигляді цукерок та 4 кілометрами гірлянд. Її відкрили 19 грудня.

На Контрактовій площі Новий рік зустріли понад 40 тисяч людей. Тут облаштували ковзанку, резиденцію святого Миколая. Також можна покататися на колесі огляду та гірках, а поруч працює ярмарок з фудкортами.

Нагадаємо, новорічна ніч пройшла без особливих порушень публічної безпеки українцями. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства внутрішніх справ. На нічну зміну заступили 2040 силовиків. Вони забезпечували публічну безпеку і правопорядок на вулицях, центральних площах наших міст, патрулювали автодороги України. Пропрацювали 2716 викликів, з них 335 - про порушення тиші. Нічна зміна пройшла без особливих порушень громадської безпеки.

Як повідомлялось, у ніч на 1 січня у Києві сталася масова бійка з використанням вогнепальної зброї. «З вогнепальним пораненням двох людей госпіталізували, ще трьох з різними травмами грудної клітини, обличчя  та голови також доставили в лікарню», - розповіло джерело. Обставини інциденту встановлюють правоохоронці.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: