Столичні оперативники затримали місцевого наркоторговця

Столичні оперативники затримали місцевого наркоторговця
Правоохоронці затримали киянина зі згортками наркозілля
Фото: Нацполіція

30-річний киянин збував заборонені речовини шляхом розкладання «закладок»

У Святошинському районі столиці правоохоронці отримали від місцевих жителів оперативну інформацію щодо збуту киянином канабісу і почали документувати його протиправну діяльність. Працівники управління протидії наркозлочинності затримали фігуранта, а під час поверхневого огляду виявили у нього згортки з наркозіллям. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Після вилучення наркотиків правоохоронці провели за місцем мешкання правопорушника на вулиці Академіка Кіпріанова невідкладний обшук. У результаті процесуальної дії працівники поліції знайшли в оселі понад 30-ти згортків з коноплею.

Встановлено: 30-річний киянин, який раніше не мав проблем із законом, збував заборонені речовини шляхом розкладання «закладок».

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Молодик був затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: