У Києві із затоки Дніпра дістали труп чоловіка

У Києві із затоки Дніпра дістали труп чоловіка
За допомогою спорядження загиблого дістали на берег
фото: ДСНС

Причини та обставини трагедії встановить поліція.

У Києві на Галерній затоці чоловік провалився під кригу та втопився. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Відомо, що 1 лютого рятувальники отримали повідомлення про те, що в Галерній затоці людина провалилась під кригу. Водолази прибули на місце та розпочали пошукові роботи, в результаті яких в проломі виявили тіло чоловіка.

«1 лютого о 16:56 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що на затоці Галерній, що у Голосіївському районі столиці, людина провалилась під кригу.

На місце події негайно прибуло чергове відділення групи водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення та відразу розпочало пошукові роботи. На відстані 30 м від берега у проломі криги водолази виявили тіло чоловічої статі. Рятувальники за допомогою водолазно-рятувального спорядження дістали тіло громадянина, доправили на берег та передали службі «102»», – зазначається у повідомленні.

За допомогою спорядження загиблого дістали на берег та передали правоохоронцям. Причини та обставини трагедії встановить поліція.

До слова, під Києвом на Водохреще чоловік втопився в ополонці.

Також стало відомо, що 30 січня у Дніпрі двоє підлітків провалилися під лід, один потонув

Нагадаємо, у Золотоніському районі Черкаської області водолази Державної служби з надзвичайних ситуацій дістали тіло рибалки, який провалився на кризі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: