У Києві судитимуть молодика, у якого виявили наркотиків на пів мільйона гривень

У Києві судитимуть молодика, у якого виявили наркотиків на пів мільйона гривень

Наркоторговцю загрожує до 12 років позбавлення волі

Столичною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо наркодилера, який незаконно зберігав із метою розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин у особливо великих розмірах.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

27-річного молодика затримали у листопаді 2019 року на території ТЦ «Даринок» з пакетом канабісу.

Під час проведення обшуку за місцем проживання підозрюваного вилучили ще понад 600 г канабісу, близько 230 г психотропної речовини МДМА та амфетамін.

Встановлено, що зазначені речовини обвинувачений замовив через месенджер «Телеграм» у постачальника, матеріали відносно якого виділено в окреме провадження, для подальшого збуту через поштові відділення.

Приблизна вартість вилучених наркотиків на чорному ринку становить близько 500 тисяч гривень.

Наразі обвинувальний акт за ч. 3 ст. 307 КК України (придбання та зберігання психотропних речовин з метою збуту в особливо великих розмірах) скеровано до Деснянського районного суду міста Києва для розгляду по суті.

Обвинуваченому загрожує покарання від 9 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, правоохоронці Києва викрили найбільшу в Україні мережу інтернет-торгівлі наркотиками і лабораторію, де щомісяця виготовлялося до 100 кг психотропних речовин.

Сімом учасникам міжрегіонального наркоугруповання, які причетні до незаконного перевезення, виготовлення та збуту наркотичних та психотропних речовин у особливо великих розмірах, обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави на загальну суму 6,439 млн гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: