У Києві активісти вдруге спіймали напідпитку за кермом сина судді

У Києві активісти вдруге спіймали напідпитку за кермом сина судді

За даними активістів, сина судді Київського апеляційного суду вже вдруге помічають за кермом нетверезим

фото: Телеграм-канал PoliceControlUkraine

Молодик хизувався, що «його батько все порішав»

У Києві активісти затримали нетверезого водія, який виявився сином судді. Про це повідомляє Телеграм-канал PoliceControlUkraine.

Нетверезого водія помітили патрульні вранці 23 січня. За даними активістів, він виявився сином судді Вищого Апеляційного суду (ймовірно, мова йде про Київський апеляційний суд, адже Вищого Апеляційного суду не існує).

Як стверджують у спільноті PoliceControlUkraine, правоохоронці, які патрулювали вулиці Києва, помітили Hyundai Santa Fe з несправними стоп-сигналами. Патрульні вирішили зупинити водія та розібратися, у чому проблема.

Під час спілкування з чоловіком інспектори побачили, що у нього є всі ознаки сп'яніння.

Зазначається, що правоохоронці запропонували порушнику пройти огляд на наявність алкоголю в крові. Молодик не відмовився. Після того, як драгер показав 1,56 проміле, що значно перевищує допустиму норму, водій почав розповідати, що його нещодавно вже ловили п'яним за кермом. За словами самого порушника, адмінпротоколи щодо нетверезого керування на нього складали у серпні 2021 року, але тоді «його батько все порішав!».

Активісти додали, що заяви про те, що йому нічого не буде, чоловік аргументував тим, що є сином судді.

Інформація про розгляд судової справи щодо притягнення власника Hyundai до відповідальності є у єдиному реєстрі судових рішень. Також повідомляється, що згідно з документами, у справі «зникли» записи з бодікамер патрульних, а також інші докази провини зловмисника.

Крім того, за даними активістів, вдруге затриманий за п'яне водіння у 2018 році був кандидатом на посаду головного спеціалісту до Вищого антикорупційного суду.

Нагадаємо, у Києві п’яний водій збив хлопчика на пішохідному переході та втік.

До слова, п’яний водій «швидкої» влаштував ДТП на Закарпатті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: