У Києві забиратимуть на штрафмайданчик покинуті старі автомобілі

У Києві забиратимуть на штрафмайданчик покинуті старі автомобілі
«Волга», що вибухнула у Києві

14 червня в Києві внаслідок вибуху в покинутій «Волзі» були поранені четверо дітей

Київський міський голова Віталій Кличко доручив обстежити території в усіх районах міста для виявлення старих покинутих автомобілів, повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«Якщо автомобіль перебуває в жахливому стані, ми бачимо, що на ньому відсутні номерні знаки, у нас є всі підстави, щоб евакуювати його на штрафмайданчик до з’ясування, хто є власником авто», – цитує КМДА заяву Кличка в телеефірі.

Якщо ж власників таких автомобілів не знаходять, то, за словами Кличка, з часом такі машини слід утилізувати на металобрухт.

Нагадаємо, 14 червня у Києві на вулиці Чорнобильській вибухнув автомобіль, постраждали четверо дітей. Одна дитина - у комі.

Як повідомили лікарі 15 червня, стан трьох дітей, які постраждали від вибуху в авто в Києві, стабілізовано, а найменший учасник події перебуває у важкому стані, після операції він у медикаментозному сні.

Слідчими поліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Глава МВС Арсен Аваков повідомив, що власника автівки затримали на Рівненщині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: