Влада Київщини запевняє, що проблеми із забезпеченням киснем хворих на коронавірус немає

Влада Київщини запевняє, що проблеми із забезпеченням киснем хворих на коронавірус немає

На Київщині понад 800 хворих на коронавірус підключені до кисню

Фото з відкритих джерел

У лікарнях Київщини до кисню підключено 1355 ліжок для коронавірусних пацієнтів

У медичних закладах у Київській області 825 хворих на коронавірус забезпечені кисневою підтримкою. Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Ситуація ускладнюється по всій території України, не виключення й Київщина. Госпітальні бази завантажені на 59%. Ми забезпечуємо киснем всіх хворих, хто цього потребує. Разом із цим робимо все залежне від нас для збільшення кількості як стаціонарних, так і мобільних кисневих концентраторів. Це стосується також апаратів ШВЛ. Їх маємо наразі 206», – поінформував він.

Зараз у госпітальних базах Київської області загалом перебувають 1295 пацієнтів із підтвердженим діагнозом коронавірус або підозрою на нього. Хворих приймають 23 лікарні. Кількість інфекційних ліжок розширили з 825 до 2185 місць.

Нагадаємо, 18 листопада волонтерка Дана Ярова на своїй сторінці у Facebook повідомила, що в одній із українських лікарень від коронавірусу помер чоловік, бо йому не вистачило кисню, свій він віддав хворому на коронавірус синові.

Згодом Київська ОДА спростувала інформацію про те, що в одній з лікарень м. Біла Церква помер хворий на коронавірус чоловік, бо поступився своїм киснем сину.

За офіційною інформацією департаменту охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації, на сьогодні в області з 2185 ліжок, відведених під коронавірусних пацієнтів, до кисню підключено 1355.

«На сьогодні, 18 листопада, заповненні 825 ліжок. Таким чином, вільними залишаються 530 ліжкок. Проблеми із забезпеченням киснем пацієнтів не існує», – повідомила Олена Єфіменко, директорка Департаменту охорони здоров’я Київської облдержадміністрації.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: