Зеленський із дружиною розпочав новорічно-різдвяні святкування в столиці

Зеленський із дружиною розпочав новорічно-різдвяні святкування в столиці
Володимир та Олена Зеленські взяли участь у відкритті святкового містечка біля Офісу Президента
фото: Офіс президента
Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська взяли участь у відкритті святкового містечка «Миколай приймає друзів», яке цьогоріч знову працюватиме для дорослих і дітей на вулиці Банковій у Києві. Про це повідомляє Офіс президента.

Президентське подружжя разом з іншими гостями новорічної локації переглянуло виступи Київського академічного театру українського фольклору «Берегиня» та Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. Павла Вірського.

Володимир та Олена Зеленські поспілкувалися з громадянами, які завітали на відкриття майданчика, сфотографувалися з ними та їхніми дітлахами.

До привітань із прийдешніми зимовими святами долучилися співаки Ольга Полякова та Дзідзьо, які виконали новорічну пісню.

Зазначається, що на території містечка традиційно працюватиме безкоштовна інклюзивна ковзанка, весела карусель для дітей і дорослих та будинок – резиденція Святого Миколая. Також там облаштовані новорічні фотозони, ялинковий ярмарок і торговельні будиночки, де можна придбати ласощі, напої та сувеніри.

Для дітей з інвалідністю на ковзанці проводитимуть регулярні інклюзивні тренування з професійним тренером та за участю спортсменів-фігуристів. А любителі хокею зможуть взяти участь у майстер-класах від гравців київського хокейного клубу «Сокіл».

В Офісі президента зазначили, що локації створені з допомогою меценатів і благодійних організацій.

Відвідати святкове містечко можна щодня, без вихідних, з 10:00 до 21:00 упродовж усіх новорічно-різдвяних свят.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: