ЦВК визнала обраними вже 423 народних депутатів і пішла на перерву

ЦВК визнала обраними вже 423 народних депутатів і пішла на перерву
Сьогодні ЦВК встановила результати позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року у семи округах

ЦВК зобов'язала окружну комісію №210 до 16:00 6 серпня провести повторний перерахунок голосів на 33 дільницях

Центральна виборча комісія на засідання у понеділок ввечері визнала обраними ще сімох народних депутатів України. Всього визнано обраними 225 народних депутатів України в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі та 198 – в одномандатних виборчих округах.

Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

Зазначається, що 5 серпня після перерви Комісія продовжила свою роботу в режимі засідання.

На підставі протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування ЦВК встановила результати позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року у семи округах, визнавши обраними народними депутатами України таких осіб:

  • Требушкіна Р.В. – в ОВО № 50,
  • Балогу В.І. – в ОВО № 69,
  • Бондаря М.Л. – в ОВО № 119,
  • Марчука І.П. – в ОВО № 193,
  • Рудика С.Я. – в ОВО № 198,
  • Зуєва М.С. – в ОВО № 207,
  • Зуба В.О.– в ОВО № 209.

«Саме встановлення цих результатів було пов’язане зі складними і непоодинокими судовими розглядами, в тому числі пов’язаними зі здійсненням комісією повторного підрахунку голосів. Сьогодні це все вирішено», - сказала голова ЦВК Тетяна Сліпачук.

Таким чином, станом на 5 серпня Центральна виборча комісія визнала обраними 423 народних депутатів України. У засіданні Комісії оголошено перерву.

Залишився лише округ №210 із центром у Прилуках на Чернігівщині. Відповідно до електронного підрахунку бюлетенів, там перемагає Сергій Коровченко (21,24% або 16440 голосів) від «Слуги народу». Від нього на 101 голос відстає самовисуванець Борис Приходько (21,11% або 16 4400 голосів).

ЦВК зобов'язала окружну комісію №210 до 16:00 6 серпня провести повторний перерахунок голосів на 33 дільницях.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія обіцяла оголосити результати позачергових парламентських виборів до опівночі.

Напередодні члени ЦВК працювали до пізньої ночі - власноруч перераховували бюлетені зі скандального 50-го округу на Донеччині.

Нагадаємо, в Україні 21 липня відбулися позачергові вибори до Верховної Ради України. ЦВК опрацювала всі електронні протоколи 26 липня.

Як повідомляв «Главком», 3 серпня ЦВК встановила результати позачергових виборів народних депутатів у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

Зокрема, партія «Слуга народу» отримала 124 мандати, «Опозиційна платформа – За життя» – 37, Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» – 24, «Європейська Солідарність» – 23 та партія «Голос» – 17.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: