Ємець попри міністерську посаду продовжує оперувати: фото

Ємець попри міністерську посаду продовжує оперувати: фото
Ілля Ємець попри міністерську посаду продовжує оперувати
Фото: Сергій Нагорянський

Ємець прооперував п'ятимісячного молдавського хлопчика

Новопризначений очільник Міністерства охорони здоров’я Ілля Ємець попри міністерську посаду продовжує оперувати в державній установі «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України».

Відповідні фотографії з операції оприлюднив керівник соціальної служби Центру дитячої кардіології та кардіохірургії Сергій Нагорянський на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі, родичі п'ятимісячного молдавського хлопчика зверталися в кардіоклініки Німеччини, Швеції, Румунії. Їм там ніби як і не відмовили. Але при такій складній вродженій ваді серця дали зрозуміти, що не ризикнули б оперувати ... В результаті дороги привели до Києва, в Центр дитячої кардіології та кардіохірургії. Ще на минулому тижні його директором був Ілля Ємець. Зараз він - міністр охорони здоров'я України... Малюк врятований. Операція позаду. Через 25 хвилин після її закінчення Ілля Миколайович вже був на засіданні Кабміну ...», - написав Нагорянський.

Раніше повідомлялося, що новопризначений очільник Міністерства охорони здоров’я Ілля Ємець суміщатиме роботу в ряді з медичною практикою.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що наразі найбільшим викликом для уряду є поширення коронавірусу.

Як повідомлялося, 4 березня цього року Верховна Рада призначила новий уряд.

«Слуги народу» ще не визначилися з чотирма міністрами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: