Міністр оборони: вже не буде як раніше, всі мають бути готові захищати Україну

Міністр оборони: вже не буде як раніше, всі мають бути готові захищати Україну
На думку міністра оборони, навіть якщо війна з РФ закінчиться завтра, на досягнення неконфліктного співіснування підуть десятиліття
фото з відкритих джерел

«Наш агресивний сусід нікуди не дінеться», – зазначив Резніков

Міністр оборони України Олексій Резніков вважає, що після агресії Росії у відносинах між країнами вже не буде як раніше, а тому всі громадяни повинні бути готові захищати Україну. Про це він сказав в інтерв'ю ArmyInform.

«Напад Росії багато чого змінив. Але і в суспільстві, і в самій армії як і раніше зберігається багато інерції. Стоїть найскладніше завдання – перебудувати свідомість. Наш агресивний сусід нікуди не дінеться», – зазначив Резніков.

За його словами, навіть якщо війна закінчиться завтра, і Росія піде з окупованого Криму і окремих районів Донбасу, на досягнення неконфліктного співіснування підуть десятиліття.

«Як було раніше, вже не буде. Всі громадяни повинні бути готові захищати країну. Щоб у Кремлі не виникало навіть думок про рецидиви. Ми повинні виховувати дітей з розумінням, що їх це може торкнутися. А це означає зовсім інший формат відносин між громадянами і владою. Це база для нового публічного контракту», – підкреслив Резніков.

Як відомо, Резніков не вірить, що Росія здобуде перемогу в Україні, та але в разі нападу Кремля допускає «криваву бійню».

До слова, нардеп Рахманін розповів, чому США не дозволять Росії збройний наступ на Україну (відео).

Нагадаємо, американська розвідка виявила, що Росія планує вторгнення на територію України, і склала карту наступу по кількох фронтах.

Також американський сенатор попередив Росію: Україна може стати «новим Афганістаном».

Ще США переконали Євросоюз у підготовці Росією вторгнення в Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: