Рахманін розповів, чому США не дозволить Росії збройний наступ на Україну (відео)

Рахманін розповів, чому США не дозволить Росії збройний наступ на Україну (відео)
Політик поділився стриманим оптимізмом щодо підтримки України Заходом
фото: скріншот з відео

Політик вважає, що Сполучені Штати змушені підтримувати Україну, щоб залишити за собою статус світового лідера

Якщо Росія все ж наважиться на повномасштабний збройний наступ на Україну, цим вона поставить під питання факт світового лідерства Сполучених Штатів Америки. Таку думку в ефірі політичного токшоу «Свобода слова» висловив народний депутат від партії «Голос» Сергій Рахманін.

«Сполучені Штати вже отримали від Росії два достатньо відчутних «ляпаси». Перший «ляпас» – це «Північний потік», і вони не думали навіть, що це буде для них така складна репутаційна історія. Другий «ляпас» – це Афганістан. Третій «ляпас» на українському полі буде серйозним репутаційним ударом для Сполучених Штатів, бо він справді поставить під сумнів велич Америки як наддержави», – пояснив Рахманін.

На думку політика, саме через це США, сповідуючи прагматичний підхід до міжнародних відносин, надаватиме Україні підтримку – і військову, і технічну, і економічну.

«Вони змушені будуть шукати якісь варіанти щоби якимось способом вплинути на Путіна, але вдасться їм чи не вдасться? Нам самим треба робити те, що маємо робити, і починати з найменшого – збільшити оборонний бюджет», – підсумував Сергій Рахманін.

Нагадаємо, американська розвідка виявила, що Росія планує вторгнення на територію України, і склала карту наступу по декількох фронтах.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: