Порошенко екстрено звернувся до пасажирів аеропорту «Жуляни»

Порошенко екстрено звернувся до пасажирів аеропорту «Жуляни»
«Цій владі не можна довіряти», – Порошенко
скріншот із відео

Порошенко попросив пасажирів та журналістів зібратися в аеропорту «Жуляни» раніше, ніж запланований його приліт

Петро Порошенко під час пресконференції у Варшаві звернувся до бажаючих скористатися послугами аеропорту та попрохав їх зібратися у «Жулянах» раніше, до його прильоту. Експрезидент має прилетіти о 9 годині ранку. Своє прохання він пояснив можливими провокаціями та скупченням людей.

«Не впевнений, що там можна буде легко зібратися. Цій владі не можна довіряти», – застеріг Порошенко і вказав, що може трапитися так, що їх не допускатимуть до літака.

Порошенко звернувся також і до пасажирів рейсу, яким він летітиме та заздалегідь вибачився за можливі незручності. Він застеріг, що влада може використати можливі складнощі для пасажирів аеропорту як складову його дискредитації.

Очільник «Європейської Солідарності» також зауважив, що літак, на якому він прибуде в Україну, можуть посадити не в Жулянах. Такий сценарій цілком імовірний.

«Вони спеціально і дуже уважно вивчають досвід Протасевича. Але дуже сподіваюся, що такого не трапиться», – сказав Порошенко.

Порошенко має прилетіти о дев‘ятій годині ранку до аеропорту «Жуляни», де його будуть зустрічати прибічники, патріоти та журналісти.

Також Петро Порошенко підтвердив, що 17 січня повернеться в Україну та розповів, що його не заарештують. Про це він заявив на брифінгу у Варшаві.

«Не тому, що я такий певний себе, а тому, що не бачу підстав для арешту. Вважаю, що Зеленський собі зробить шкоду, якщо за обставин, які склалися, вдасться до такого заходу», – сказав Порошенко.

Нагадаємо, Порошенко вирішив поспілкуватися зі ЗМІ у Варшаві напередодні свого повернення в Україну 17 січня. Повне відео пресконференції можна подивитися тут.

Як відомо, Печерський районний суд Києва призначив засідання з обрання запобіжного заходу народному депутату України, п'ятому президенту Петру Порошенку на 17 січня на 11:00.

ДБР також оприлюднило скрін листа від Печерського райсуду Києва, у якому зазначається, що це клопотання розглядатиме слідчий суддя Олексій Соколов.

Відомо, що обрання запобіжного заходу Петру Порошенку буде розглядатися у відкритому судовому процесі. Зазначимо, Європарламент застосує санкції проти осіб, які переслідують Порошенка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: