Рятувальники розповіли, як вони зустрінуть евакуйованих з Китаю українців

Рятувальники розповіли, як вони зустрінуть евакуйованих з Китаю українців

Найближчі 14 днів прибули з Уханя будуть ізольовані на карантин

Державна служба з надзвичайних ситуацій заявила про готовність до транспортування громадян, що прибувають сьогодні з Уханя. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Повідомляється, що для перевезення прибулих громадян України та іноземців підготовлено 7 автобусів та залучено 33 рятувальника.

«Державна служба з надзвичайних ситуацій знаходиться у готовності до виконання завдань за транспортування громадян. Для їх перевезення підготовлено 7 автобусів ДСНС та залучено 33 рятувальника», - повідомили в ДСНС.

Також рятувальники відзначили, що на найближчі 14 днів прибули з Уханя будуть ізольовані на карантин. Приміщення з евакуйованими будуть посилені - буде утворено подвійне кільце захисту, охорони та знезараження. До охорони цієї території буде задіяно щодоби 47 співробітників - 30 поліцейських і 17 військовослужбовців Нацгвардії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що літак з Уханя змінив рейс Харків. Згідно з даними радара, літак кружляє між Полтавою і Дніпром на підльоті до аеропорту Харків. При цьому офіційно інформацію про зміну місця прильоту поки немає.

Раніше Главком повідомив, що евакуйованих з Уханя розмістять в Харківській області.

До слова, коронавірус йде на спад. У Китаї заявили, що пік епідемії минув.

Нагадаємо, у Китаї озвучили назву ліків від коронавірусу.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: