Трамп пройде тест на коронавірус

Трамп пройде тест на коронавірус
Дональд Трамп буде проходити тест на наявність нового коронавірусу

У двох осіб, які контактували з Трампом, виявили коронавірус

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив у п'ятницю, 13 березня, що він, швидше за все, буде проходити тест на наявність нового коронавірусу.

Про це пише The Time.

Трамп заявив, що він пройде перевірку «досить скоро«. Так, в минулі вихідні Трамп зустрічався з високопоставленим бразильським чиновником, у якого виявився позитивний результат на вірус після відвідання приватного клубу президента США у Флориді.

Також один з американських чиновників-республіканців анонімно повідомив часопису, що в кінці п'ятниці з'явилися новини про те, що другий чоловік, який був у резиденції Мар-а-Лаго на вихідних, дав позитивний результат на коронавірус.

З початку Трамп наполягав на тому, що йому не потрібно ізолювати себе, тому що у нього не було симптомів. Проте пізніше він визнав, що «швидше за все« погодиться на тестування.

У той же час Трамп продовжував нехтувати порадами посадових осіб громадської охорони здоров'я, публічно і неодноразово обмінюючись потиском рук під час виступу біля Білого дому про заходи по боротьбі з пандемією.

За останніми даними, в Україні первіряють 59 підозр на коронавірус Covid-19.

13 березня в Україні зафіксовано першу смерть від коронавірусу. Головний санітарний лікар Віктор Ляшко підтвердив на брифінгу інформацію про смерть 71-річної жінки в Житомрській області.

Слід зазначити, що пацієнтка з коронавірусом на Житомирщині, у якої 12 березня виявили вірус, не відразу звернулася за допомогою до лікарів і не самоізолювалася, а ходила до церкви і приймала гостей.

У райцентрі Радомишль, у якому в жінки пенсійного віку був виявлений коронавірус, запровадили надзвичайний стан.

У п'ятницю на Житомирщині дезінфікували автовокзал і церкву в Радомишлі, які відвідувала інфікована коронавірусом жінка, що померла. 

Згодом медики розповіли про симптоми першої жертви коронавірусу в Україні.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: