ВООЗ поки не збирається оголошувати надзвичайний стан через спалах коронавірусу в Китаї

ВООЗ поки не збирається оголошувати надзвичайний стан через спалах коронавірусу в Китаї

У ВООЗ вирішили зібрати більше інформації про хворобу та продовжити засідання відповідного комітету в четвер

У ВООЗ заявили, що нинішня кількість хворих іще не дає змоги оголосити спалах коронавірусу в Китаї надзвичайною ситуацією світового масштабу, й вирішили продовжити засідання відповідного комітету.

Про це повідомляє CNN.

«Всього у світі з середини грудня підтверджено 555 випадків захворювань на коронавірус. Проте ВООЗ поки ще не оголосила цю інфекційну хворобу надзвичайним станом міжнародного масштабу, який потребує координованої світової відповіді. У ВООЗ вирішили зібрати більше інформації про хворобу та продовжити засідання відповідного комітету в четвер», - йдеться в повідомленні.

Як відомо, кількість хворих на цей смертельний вірус у Китаї вже перевищила 570 осіб. Епіцентр вірусу – місто Ухань – було вирішено закрити для авіа- та залізничного сполучення.

Напередодні влада Уханя оголосила про призупинення руху громадського транспорту, жителів попросили не виїжджати за межі населеного пункту.

На тлі поширення у Китаї невідомого коронавірусу, у Римі запровадили додаткові перевірки в аеропорту Ф’юмічіно.

Нагадаємо, що у Таїланді виявили чотири випадки нового коронавірусу з Китаю.

Зазначимо, що Північна Корея тимчасово заборонила з 22 січня в'їзд іноземним туристам через новий смертельний коронавірус у Китаї.

Також у Вашингтоні підтверджений перший випадок захворювання на території США новим типом коронавірусу, який раніше зафіксували в Китаї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: