Пожежа в одеському готелі: дві людини загинули і ще двоє постраждали

Пожежа в одеському готелі: дві людини загинули і ще двоє постраждали
В Одесі у триповерховому будинку, в приміщенні якого розташований готель, у неділю сталася пожежа

За даними ДСНС, пожежу гасили 60 людей і 12 одиниць техніки

В Одесі у триповерховому будинку, в приміщенні якого розташований готель, у неділю сталася пожежа, в результаті якої двоє людей загинули і ще двоє постраждали.

Про це повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій України.

«17 січня о 20:30 у Приморському районі Одеси на вул. Посмітного 10/12 сталося загорання третього поверху та даху триповерхового житлового будинку. Будинок на один під’їзд, 36 квартир. О 22:05 пожежу локалізовано та о 23:51 ліквідовано на площі 1 тис. 200 м кв. Внаслідок пожежі загинуло 2 особи та постраждало 2 особи, яких госпіталізовано до лікарні», – йдеться в повідомленні.

За даними ДСНС, пожежу гасили 60 людей і 12 одиниць техніки.

Про причину загорання не повідомляється.

Пожежу в Одесі кваліфікували як порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки. Загорання триває у готельному комплексі на вулиці Посмітного.

Зазначається, що до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості внесені за ч.2 ст.270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

Нагадаємо, увечері 17 січня в Одесі по вулиці Посмітного 10/12 сталася пожежа в триповерховому житловому будинку, в приміщенні якого розташований готель. Причиною пожежі, ймовірно, стало загоряння проводки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: