В Одесі активісти влаштували кілька мітингів біля міськради (відео)

В Одесі активісти влаштували кілька мітингів біля міськради (відео)

На Думській площі зібралося близько сотні людей

фото: odessa.online

Пікетувальники просять знизити тарифи на комунальні послуги

Сьогодні, 9 лютого біля стін Одеської міської ради зібралося близько сотні одеситів із плакатами. Вони організували три мітинги: проти підвищення тарифів, забудови автостоянки «Промінь» та парку «Юність». Про це повідомляє Новини.LIVE Odesa.

Вимагали зменшення тарифів

Одесити вийшли під будівлю міської ради та вимагали про перегляд тарифів та перерахунок платіжок за опалення. Також люди пікетували за скасування несправедливих норм начислення платіжок для малоповерхових будинків. Вони вимагали, аби лічильники встановлювали коштом міського бюджету.

Загалом на Думській площі зібралося близько сотні людей. У них були плакати із написами «Тарифний геноцид».

Мітинг був проплачений?

Однак за повідомленням Telegram-каналу Одесский маяк, мітинг був попередньо проплачений. Зокрема, у розпорядження каналу потрапив скріншот переписки, у якій йдеться про оплату за присутність.

«Потрібно 70 людей на мітинг. Тема: підвищення тарифів. З 09:00 до 10:00. 200 гривень, під міською радою. Розрахунок готівкою після заходу», – йдеться у повідомленні.

Раніше органи студентського самоврядування Національного університету «Києво-Могилянська академія» оголосили безстроковий страйк.

Також 1 лютого, в центрі Києва під Верховною Радою зібрались ФОПи для проведення чергового мітингу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: