«Поки не пізно»: США закликали Іран до переговорів

«Поки не пізно»: США закликали Іран до переговорів

Вашингтон вважає, що повернення до ядерної угоди 2015 року більше не має сенсу

Фото з відкритих джерел

США закликали Іран якнайшвидше повернутися до переговорів щодо ядерної угоди

США закликали Іран якнайшвидше повернутися до переговорів щодо ядерної угоди. За словами держсекретаря США Ентоні Блінкена, «терпіння в США закінчується». Про це повідомляє АВС News.

Вашингтон вважає, що повернення до ядерної угоди 2015 року більше не має сенсу.

«У нас ще немає угоди з Іраном про повернення до переговорів у Відні. Ми готові повернутися до Відня і продовжити переговори. Питання в тому, чи готовий Іран зробити це», – сказав Блінкен.

Блінкен зазначив, що якщо переговори не відновляться, то США в якийсь момент вирішать, що Іран більше не зацікавлений в перевагах, пропонованих угодою.

«Можливість повернутися до взаємного дотримання не є нескінченною. І проблема прямо зараз полягає в тому, що з кожним днем, оскільки Іран продовжує вживати дії, які не відповідають угоді. У якийсь момент у майбутньому ми дійдемо до точки, коли просто повернемося до взаємного дотримання спільного плану дій не принесе нам ніяких вигод», – сказав Блінкен.

Нагадаємо, в Ізраїлі вважають, що Іран зможе створити ядерну бомбу у найближчі місяці. Країна зможе зробити достатню кількість матеріалу та наростити потенціал для цього.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: