Одіозний засновник Pink Floyd написав ганебного листа Олені Зеленській

Роджер Уотерс
фото з відкритих джерел

Кремлівський шанувальник Роджер Уотерс закликає першу леді вплинути на чоловіка, який відмовляється рухатися в одному напрямку з РФ

Один із засновників легендарного британського рок-гурту Pink Floyd Роджер Уотерс написав відкритий лист першій леді України Олені Зеленській. У ньому він закликав українську сторону відмовитися від постачання зброї з Вашингтона, оскільки, на думку музиканта, саме тому в нашій країні продовжується війна: «Захід підкидає паливо у вогонь». А ось для припинення бойових дій путініст порадив «визнати автономію» так званих «Л/ДНР».

Лист до дружини президента України від Уотерса розміщений на його особистій сторінці у Фейсбук. У ньому він також рекомендував Зеленській вплинути на свого чоловіка, який відмовившись рухатися в одному напрямку з РФ, «поставив країну на шлях катастрофічної війни».

«Якщо під «підтримкою України» ви маєте на увазі, що Захід продовжує постачати зброю арміям київського уряду, боюся, ви можете трагічно помилитися. Підкидання палива у вигляді озброєнь у перестрілку ніколи не спрацьовувало раніше. І це не спрацює зараз, особливо тому, що більша частина палива вкидається у вогонь з Вашингтона і тому, що «метальники палива» вже заявили про свою зацікавленість у тому, щоб війна тривала якнайдовше», – видав кремлівський пропагандист.

На переконання артиста, з метою завершення повномасштабної війни потрібно: припинити «громадянську війну» на Сході та принести мир на Донбас і «часткову автономію» Донецьку та Луганську. Ратифікувати та імплементувати решту частини Мінських угод.

Окрім того, Роджер Уотерс нахабно звинуватив президента України в тому, що останній, мовляв, погодився «на тоталітарну, антидемократичну зневагу волі українського народу». Він також збрехав, що «сили крайнього націоналізму, які причаїлися, злісно, в тіні, керують Україною».

Раніше «Главком» писав, що Роджер Уотерс заявив, що президент США Джо Байден «військовий злочинець», оскільки він нібито «розпалює вогонь» в Україні. Такий коментар музикант дав в інтерв'ю із журналістом СNN. Під час туру This Is Not a Drill у Північній Америці 78-річний музикант показав на величезному екрані фото Байдена у списку військових злочинців. «Президент Джо Байден? Спочатку він розпалює вогонь в Україні – це тяжкий злочин. Чому США не спонукають Зеленського до переговорів, щоб уникнути необхідності в цій жахливій війні, яка вбиває українців та росіян?» – заявив артист. На коментар журналіста, що музикант звинувачує не той бік, артист видав порцію пропаганди про те, що у повномасштабній війні винний альянс НАТО, який нібито хотів наблизитись до кордонів із РФ.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: