Андрій Шевченко розкритикував ідею створення європейської футбольної Прем’єр-ліги

Андрій Шевченко розкритикував ідею створення європейської футбольної Прем’єр-ліги
Андрій Шевченко вважає, що ідея створення європейської Прем'єр-ліги несе велику небезпеку для того футболу, до якого ми звикли
Світлина - UA-Футбол

Наставник збірної України вважає, що такий крок сприятиме лише процвітанню й без того упішних

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував інформацію про можливе створення європейської Прем'єр-ліги.

«Ідея створення європейської Прем'єр-ліги несе велику небезпеку для того футболу, до якого ми звикли. Країни на зразок України потерпатимуть, а процвітати буде тільки еліта. Концепція змін повинна передбачати розвиток футболу на всіх рівнях», - написав Шевченко на своїй сторінці в Twitter.

Повідомлялося, що понад 10 клубів з Англії, Німеччини, Іспанії, Італії та Франції, серед яких «Ліверпуль» і «Манчестер Юнайтед», ведуть переговори про створення змагань під назвою «Європейська Прем'єр-ліга».

Організатори планують запустити турнір за підтримки ФІФА вже в 2022 році. Очікується, що в ньому будуть брати участь 16-18 команд. Зараз для змагань шукають інвесторів. Відзначається, що для запуску ліги необхідно $ 6 млрд. Джерелом коштів може стати банк JP Morgan.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: