Білодід розридалася після перемоги в сутичці за «бронзу» Олімпіади

Білодід розридалася після перемоги в сутичці за «бронзу» Олімпіади
Дарина Білодід - перша українська медалістка в Токіо
Фото з відкритих джерел

Дарина Білодід здобула першу нагороду для української команди на Іграх у Токіо

Українська дзюдоїстка Дар'я Білодід не змогла впоратися з емоціями після перемоги в бронзовому фіналі олімпійського турніру. Після переможного двобою з ізраїльтянкою Широю Рішоні українка розплакалася в прямому етері.

«Для мене важливо було налаштуватися, адже після бою, який я програла, настрій був на нулі. Дуже допомогла мама, яка є і моєю тренеркою, налаштовувала мене, знайшла потрібні слова. Відчувала і підтримку наших на арені», сказала після сутички за бронзову нагороду Дарина.

Білодід втішила її тренерка й мама, укутавши в жовто-синій прапор. Для України це стало першою нагородою на іграх у Токіо.

Зазначимо, Дарина Білодід зуміла взяти гору над ізраїльською спортсменкою Широю Рішоні. Двобій поступово переходив у додатковий час, але суперниці вирішили завершити сутичку швидше. Українка встигла провести прийом і дотиснути Ширу на іпон.

На першу медаль нашій країні на Олімпіаді-2020 вже відреагував Володимир Зеленський. Глава держави наголосив, що наполегливістю дзюдоїстки пишається вся Україна.

Тим часом аксесуар української форми визнали найкращим на Олімпіаді.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: