Чемпіон «Діамантової ліги» закликав підтримати петицію з облаштування стрибкового сектора в Херсоні

Чемпіон «Діамантової ліги» закликав підтримати петицію з облаштування стрибкового сектора в Херсоні
Креслення зроблені. Залишилося знайти гроші для облаштування на херсонському «Кристалі» відповідного сектора
kherson.pb.org.ua

Правда, виглядає, що херсонцям проблеми легкоатлетів байдужі

Новоспечений переможець легкоатлетичної «Діамантової ліги» Андрій Проценко закликав своїх підписників у соцмережах підтримати петицію з закликом до міської влади його рідного Херсона облаштувати сектор для стрибків у висоту на стадіоні «Кристал».

У недавньому інтерв’ю «Главкому» Андрій розповідав, що умов для тренувань у рідному місті в нього немає, через що він змушений готуватися де завгодно, але не в Херсоні.

«Маленька надія що у Херсоні почнуть з’являться умови для зайняття дітей легкою атлетикою, - написав Проценко, розмістивши посилання на петицію. – Херсонців, яким небайдужа легка атлетика прошу проголосувати. Всім дякую».

У петиції вказано, що загальна вартість робіт з облаштування стрибкового сектору складе 391 тисячу гривень. Серед іншого, планується придбання спортивних матів для приземлення, дві стійки для стрибків у висоту, планка для стрибків у висоту та укриття для спортивного обладнання, придбання та укладання покриття для бігових доріжок «CONIPUR - SP».

Сумно, але за зареєстровану ще 29 липня петицію проголосувало лише 11 (одинадцять!) херсонців. Мешканці інших міст змоги голосувати не мають.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: