Видовищний бій: Ф'юрі нокаутував Вайлдера й захистив титул WBC

Видовищний бій: Ф'юрі нокаутував Вайлдера й захистив титул WBC
Тайсон Ф'юрі захистив пояс WBC
Фото з відкритих джерел

Ф'юрі нокаутував Вайлдера в 11-му раунді

У ніч на 10 жовтня в Лас-Вегасі на арені T-Mobile пройшов бій двох боксерів-суперважковаговиків – британця Тайсона Ф'юрі і американця Деонтея Вайлдера.

Вайлдер розпочав активніше. Пробивав по корпусу, намагався змусити Ф’юрі опустити руки. Той не піддавався, а в третьому раунді розрядив гармату. Влучив у скроню і Деонтей впав. Рефері відкрив рахунок і, здавалося, бій закінчиться. Але американець зумів опанувати себе. В четвертому раунді ходив, наче п’яний. В це повірив і Ф’юрі. І пропустив двічі. Падав на канвас, але піднімався.

Що цікаво, британець дуже швидко відновився. Вів бій і, здавалося, виб’є життя з тіла претендента. Проте Вайлдер тримався з останніх сил, а в десятому раунді зумів провести контратаку. Голова Тайсона хиталася, але тримала тіло на ногах. Гонг дав йому перепочинок.

А в 11 раунді він добив Деонтея. У того просто не було вже сил. Кілька ударів і він впав з повною відсутністю бажання підійматися. Ф’юрі захистив титул чемпіона за версією WBC. Очевидно, тепер Тайсон чекатиме суперника після бою Ентоні Джошуа з Олександром Усиком, який володіє чемпіонськими поясами в інших вагових категоріях.

Суддівські оцінки на момент нокауту:

3_37

Детальніше: Ф’юрі – Вайлдер: онлайн-трансляція чемпіонського бою.

Раніше Українець Вихрист нокаутував суперника перед боєм Ф`юрі – Вайлдер (відео).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: