Джокович не хоче їхати з Австралії. Справу передали до федерального суду

Джокович не хоче їхати з Австралії. Справу передали до федерального суду
Новак Джокович не здається
фото з відкритих джерел

Сербський тенісист сподівається зіграти на першому мейджорі сезону

Новак Джокович не бажає залишати Австралію навіть попри рішення міністра імміграції країни. Тенісисту повторно анулювали візу, але його адвокати знову пішли до суду. Вони наполягали на тому, щоб справа задля економії часу (Australian Open стартує 17 січня) була розглянута у місцевому суді. Незважаючи на це, суддя Ентоні Келлі, який займається проблемою, вчинив інакше. Це той самий суддя, який раніше ухвалив рішення, що Джоковичу незаконно анулювали візу вперше.

Тим часом пресслужба Відкритого чемпіонату Австралії оголосила у «Твіттері», що тенісисти та тенісистки, які опинилися у верхній половині відповідних турнірних сіток, зіграють у перший день турніру. Це означає, що 20-разовий чемпіон турнірів «Великого шлема» має зіграти у понеділок, 17 січня, якщо, звичайно, його допустять до турніру.

Новака Джоковича затримали в аеропорту Мельбурна після того, як він надав медичне звільнення від вакцинації проти коронавірусу. Згодом з’ясувалося, що член його команди припустився грубої помилки в оформленні візи на в'їзд до країни. Тенісиста помістили на карантин.

Тим часом «Форбс» назвав найбагатших спортсменок, і до топ-10 увійшли одразу п'ять тенісисток.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: