Ексгравці збірної Англії розкритикували жадібність і егоїзм німця Йозіля

Ексгравці збірної Англії розкритикували жадібність і егоїзм німця Йозіля
Месута Йозіля не сильно турбує, що клуб переживає фінансову кризу
Фото - The Sun

Футболіст, який отримує £ 350 тисяч на тиждень. відмовився йти на скорочення зарплати

Німецький півоборонець лондонського «Арсеналу» Месут Йозіль відмовився йти на скорочення зарплати на 12,5% через пандемію коронавірусу, повідомляє Mirror.

Раніше стало відомо, що керівництво лондонського клубу домовилося про скорочення зарплат гравцям і тренерам на найближчий рік. За інформацією джерела, Йозіль відмовився від зниження зарплати. Нагадаємо, 31-річний німець є найбільш високооплачуваним футболістом «канонірів» - його тижневий оклад становить £ 350 тисяч (близько € 400 тис). Відзначається, що, крім Йозіля, на скорочення зарплат відмовилися піти ще два гравці «Арсеналу».

Жадібність колеги вже розкритикували колишні гравці збірної Англії Ґарі Невілл і Джеймі Карраґер.

«Позицію, при якій колектив не є єдиним цілим, неможливо захистити. Ви повинні бути командою як на полі, так і за його межами. Я б не хотів бути одним з трьох, хто не погодився. Це віддалить їх від інших гравців. Коли група футболістів голосує за щось, ти приєднуєшся до них. Ця ситуація лише показує, які труднощі зараз виникають у клубах Прем'єр-ліги. Футбол поїдає себе зсередини. Більшість клубів і гравців не на війні, але ведуть запеклу боротьбу. Футболісти не довіряють клубам, і випадок з Йозілом - зайвий тому приклад», - цитує Невілла Daily Mail з посиланням на ефір Sky Sports.

«Його агент зробив йому сумнівну послугу, коли кілька тижнів тому сказав: «Давайте почекаємо і подивимося». Я відчував, що це буде проблемою. Є два типи гравців, які в повному обсязі підтримують ідею скорочення зарплат: молоді, у яких і без того невеликий прибуток, і ті, у кого закінчуються контракти. Але той факт, що від цього відмовився найвисокооплачуваніший футболіст... Всі інші погодилися, ти повинен слідувати за ними. З точки зору іміджу це гол у свої ворота. Я не маю наміру обговорювати його зарплату - звинувачуйте в цьому тих, хто йому платить. Але найбільш високооплачуваний гравець в команді повинен бути тим, хто подає приклад іншим», - додав Карраґер.

Нагадаємо, що через коронавірус сезон в англійській Прем'єр-лізі припинений. «Арсенал», набравши 40 очок, займає дев'яте місце в турнірній таблиці АПЛ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: