Футболіст, якому українець Малиновський розсік бутсою обличчя, виступив на захист нашого гравця

Футболіст, якому українець Малиновський розсік бутсою обличчя, виступив на захист нашого гравця
Бірґер Ферстрате не вважає, що Малиновський вдарив його свідомо
nieuwsblad.be

Несподівана заява Бірґера Ферстрете

Український півоборонець «Ґенка» Руслан Малиновський заробив вилучення в матчі третього туру другого етапу чемпіонату Бельгії проти «Ґента». Українець у компенсований арбітром час зачепив бутсою обличчя гравця суперників Бірґера Ферстрете.

За підсумками інциденту прокурор бельгійської футбольної асоціації вимагає для Руслана максимального, семиматчевого покарання. Мовляв, грубість українця була свідомою.

Розгляд справи з винесенням дискваліфікації українцю має відбутися найближчим часом. У цю мить несподівано пролунала заява самого Ферстрете. Бірґер вважає, що Малиновський вдарив його ненавмисно, в ігровому епізоді.

«Я хотів би подякувати вам за велику підтримку, яку я отримав в останні дні після нещасного епізоду з Русланом Малиновським. Я вже тренувався з групою сьогодні. Крім синця під оком і подряпин все добре. Я також подивився на цей епізод після гри, і гадаю, що це було ненавмисне, а швидше, невдале зіткнення. А тепер потрібно зосередитись на наступній грі в суботу», - – написав Ферстрете у своєму Twitter.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: