Українські футболісти зазнали ганебної поразки від Росії на Євроіграх

Українські футболісти зазнали ганебної поразки від Росії на Євроіграх
Збірна України з пляжного футболу не вважає матч із росіянами принциповим
НОК України

Тренер українців переграв сам себе

Збірна України з пляжного футболу зганьбилася в заключному турі ІІ Європейських ігор, які тривають у Мінську (Білорусь).

Боротьбу за медалі наша команда забезпечила собі, перемігши в стартових двох матчах італійців та іспанців. Заключний поєдинок вирішував, яке місце за підсумками групового турніру посяде українська збірна – перше чи друге.

Вочевидь тренер Євген Варениця вирішив, що аутсайдерів з РФ, які програли два стартових матчі, можна перемогти й резервним складом. Але радше взагалі не вважав цей поєдинок принциповим з огляду на те, що місце у півфіналі команда собі ґарантувала незалежно від результату поєдинку заключного туру.

РФ – Україна – 5:1

Голи: 1:0 – Віктор Кришанов, 14:17. 2:0 – Папоротний, 16:38. 3:0 – Земсков, 24:30. 3:1 – Віталій Сидоренко, 26:13. 4:1 – Шишін, 33:39. 5:1 – Кірілл Романов, 33:59

РФ: Іван Островскій – Шишін, Шкарін – Папоротний, Земсков (Чужков, Віктор Кришанов, Алєксєй Макаров, Ніколай Кришанов, Кірілл Романов, Владімір Раскін, Крашенников)

Україна: Віталій Сидоренко – Костянтин Макеєв, Андрій Борсук – Іван Глуцький, Ярослав Заворотний (Андрій Неруш, Ігор Борсук, Олег Зборовський, Дмитро Медвідь, Олександр Корнійчук, Роман Пачев, Дмитро Войтенко)

27 червня. Мінськ (Білорусь). СОК «Олімпійський»

Таким чином, переможець групи В визначився в протистоянні Італії та Іспанії. Іспанці перемогли 6:5 і у півфіналі зустрінуться з білорусами. Українська збірна після сьогоднішнього демаршу вийшла в 1/2-гу з другого місця і зіграє там з португальцями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: