Іспанські клуби каратимуть у разі відмови виходити на матчі після поновлення сезону

Іспанські клуби каратимуть у разі відмови виходити на матчі після поновлення сезону
Найближчі Ель Класіко відбуватимуться без глядачів
Фото - Daily Mirror

Ла Ліга в разі дострокового завершення сезону понесе збитки розміром мільярд євро

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас розповів про можливі санкції для клубів чемпіонату Іспанії, які відмовляться від проведення матчів в зв'язку з коронавірусом, а також оцінив збитки для ліги при достроковому завершенні сезону.

«Що буде, якщо гравець або клуб відмовляться грати? Початковий штраф для клубу – технічна поразка. Якщо нам скажуть, що можна грати, а команда відмовиться, то до неї будуть ставитися так само, як зараз. Аналогічно, якщо гравець відмовиться виходити на поле, до нього будуть застосовані санкції.

Втрати при достроковому завершенні сезону? Близько 1 мільярд євро. При матчах без глядачів ми втратимо 350 млн євро», - наводить слова Тебаса AS.

Через ризик поширення коронавірусної інфекції в усьому світі масово перенесли і скасували практично всі спортивні змагання. Спалах Covid-19 був зафіксований в кінці минулого року в Ухані (Китай). З тих пір в світі виявлено понад 2,7 млн випадків зараження. Зареєстровано понад 195 тисяч смертей. При цьому з числа тих, що заразилися, вилікувалося понад 780 тисяч. Іспанія є другою країною в світі за кількістю тих, що заразилися (понад 219 тис.). 22,5 тисяч іспанців недуги не перенесли.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: