Іспанські ЗМІ: українець Селезньов виглядає вельми погано

Іспанські ЗМІ: українець Селезньов виглядає вельми погано
Євген Селезньов засмучує іспанців відверто слабкою грою
Офіційний сайт «Малаґи»

Гра Євгена відверто розчаровує

Іспанська преса жорстко розкритикувала нападників клубу «Малаґа».

Перше коло іспанської Сеґунди «Малаґа» завершувала на лідируючих позиціях і котирувалася як один з головних претендентів на підвищення в класі. Однак з настанням весни результати команди Муніса різко пішла на спад. Як наслідок – поточна четверта позиція з відставанням у шість і сім очок від другого та першого місць відповідно.

Такі результати – то, само собою, підстава для критики. Тому не дивно, що перепадає на горіхи нападникам «анчоусів», які всі разом впродовж останніх трьох місяців забили лише один гол. Екс-нападник львівських «Карпат» та донецького «Шахтаря» «Ґуставо Бланко Лещук, зокрема, мовчить уже чотири з половиною місяці, а те, що демонструє на полі Євген Селезньов, виглядає вельми погано», - пише видання AS.

Всього ж в поточному розіграші Сеґунди нападники «Малаґи» забили 12 голів з 30-ти командних. Шість разів відзначався Бланко Лещук (востаннє – 29-го жовтня 2018-го року), чотири рази – Джек Гарпер, двічі – Мамаду Коне.

Українець Селезньов, який приєднався до «Малаґи» взимку, відіграв за команду вісім поєдинків, результативними ударами не відзначався.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: