Кабмін звільнив керівника Державного агентства спорту

Кабмін звільнив керівника Державного агентства спорту
Сергій Левчук пишається тим, що переміг на відкритому конкурсі
Молодий буковинець

Сергій Левчук фактично протримався на посаді одну добу

Глава Державного агентства спорту Сергій Левчук повідомив, що 18 березня Кабмін України звільнив його. Про це він повідомив у своєму facebook.

«Приємно бути причетним до історії успіху. Я був першою людиною в Україні, яка очолила галузь спорту через перемогу в конкурсі, а не через політичне призначення. Разом з однодумцями почали створення команди для реформування неефективної совкової системи спорту. Однак 18 березня Кабінет міністрів прийняв рішення про моє звільнення», - написав Левчук.

Сергій Левчук очолив новостворене Держагенство 17 лютого, головним пріоритетом його роботи була реалізація політики Міністерства культури, молоді і спорту: якісна підготовка до Олімпійських та Паралімпійських ігор, реформа спорту, будівництво сучасної спортивної інфраструктури.

Але буквально наступного дня президент Зеленський розпустив Кабмін Гончарука, а з ним пішов у відставку тодішній міністр культури, молоді і спорту Володимир Бородянський. Новим очільником реанімованого міністерства молоді і спорту став олімпійський чемпіон з фехтування Вадим Гутцайт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: