«Мені здалося, що ви – гей». Український воротар згадав, як посварився з грецьким тренером

«Мені здалося, що ви – гей». Український воротар згадав, як посварився з грецьким тренером
Сергій Погорілий - талановитий воротар з особливим норовом
Фото - Київська обласна федерація футболу

Сергій Погорілий – про пікантну історію часів виступів за «Таврію»

Сергій Погорілий свого часу був кандидатом до національної збіоної України. Вихованець київського «Динамо», в різні роки він грав заа столичний «Арсенал», сімферопольську «Таврію», харківський «Металіст» і навіть норвезький «Буде Ґлімт».

Нині Сергієві 33 і останнім його клубом був харківський «Геліос». Поки не розпався. Тому нині Погорілий у пошуках працевлаштування. І роздає дотепні інтерв’ю, на кшталт цього, журналістові Дмитру Дубасу. В ньому воротар згадав зокрема сезон-2013/2014, коли він виступав за «Таврію». І пікантні подробиці своїх стосунків з грецьким тренером Яннісом Христополусом.

«Він прийшов, і у мене не було жодного шансу грати, - згадує Сергій. - Він якось так поставив ігри, ми десять поспіль матчів програли. Я вже пилом покрився, не граю взагалі. Взагалі немає шансів. Потім каже: «Іди в оренду». У мене був варіант в Росії. Начебто все, домовилися.

Та ми граємо товариську гру, всі якраз у збірну поїхали. Він мене ставить грати. Ми перемогли. Я підходжу, а Христопулос каже: «Я сильнішого, ніж ти, воротаря взагалі не бачив. Ти на тренуваннях віддаєшся. Кращого і сильнішого я не бачив». «Я буду грати?», - питаю. «Так, будеш». Я тоді даю відбій по переходу. Що мені зриватися? Та на наступний тур я навіть у 18 (до заявки – прим.) не потрапив. І мене як накрило. Він мене в дубль перевів.

Трансферне вікно закрилося, все. Він почав мудрувати. «Мені здалося, що ти прийшов напідпитку», - каже. «Так мені здалося, що цілуєтеся зі своїм асистентом», - відповідаю. – «Хочеш сказати, що я – гей?» - «Ну, здалося, що ви – гей».

Закінчилася та історія для Погорілого банально: він розірвав контракт і поїхав додому, а невдовзі почав виступати за «Металіст».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: