«Набридло, що з народу знущаються». Тренер підтримав борця Грицая, який виступив проти Усика

«Набридло, що з народу знущаються». Тренер підтримав борця Грицая, який виступив проти Усика
Олексій Семенюшко і Богдан Грицай
Фото із соцмереж

Олексій Семенюшко сподівається, що Олександрові куратори з ФСБ підштовхнуть його до бою з Богданом

Директор Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного Олексій Семенюшко розповів про своє ставлення до того, що його особистий вихованець, борець вільного стилю Богдан Грицай викликав на бій без правил боксера Олександра Усика. Звинувативши того в антиукраїнській позиції. При цьому сам пан Семенюшко стверджує, що на рішення учня не впливав.

«Богданові 25 років, він призер молодіжних чемпіонатів світу і Європи, вже досяг у спорті більшого, ніж я, - каже Олексій в інтерв’ю «Главкому». - Як я на нього можу впливати? Я підтримую Богдана морально і якщо буде бій, допоможу йому підготуватися з технічної точки зору.

Дуже сподіваюся, що Усикові куратори в ФСБ підштовхнуть його на цей бій. Не дарма ж Єлєна Бондаренко та інші агітатори «русского міра» в Україні так активно Алєксандра розкручують. Перед нашою розмовою дивився ефір на каналі «Наш». «Кто етот поупокєр?» - нахабно знущався там з Богдана Грицая невідомий мені політолог Михайло Чаплига. Богдан – українець, дорогі українофоби! Українець, якому набридло слухати, що з його народу знущаються».

Нагадаємо, що Усик відповів на заяву Грицая готовністю вести переговори. Сам Богдан трохи згодом зазначив, що готовий обійнятися з Олександром як українець з українцем, якщо той запише звернення до президента РФ Путіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: