Очільник НОК України Бубка виступив із заявою щодо Олімпіади-2020

Очільник НОК України Бубка виступив із заявою щодо Олімпіади-2020
Сергій Бубка порадив чекати чотири тижні
НОК України

Сергій Назарович, на відміну від представників цивілізованих країн, не вважав за потрібне закликати Міжнародний олімпійський комітет до переносу Олімпіади в Токіо

Президент національного олімпійського комітету України Сергій Бубка виступив із заявою стосовно можливого переносу літніх Олімпійських ігор через пандемію коронавірусу.

«Сьогодні ми переживаємо непрості часи – весь світ бореться з поширенням пандемії COVID-19. Кожен з нас повинен оберігати власне здоров’я, здоров’я рідних та близьких, здоров’я оточуючих, адже життя людини перевищує усе.

Я сам був спортсменом. І мені добре зрозумілі думки і очікування атлетів і тренерів, яких турбує питання проведення Олімпійських ігор в Токіо. Протягом чотирьох тижнів Міжнародний Олімпійський Комітет проаналізує всі можливі варіанти дій. Буде враховано усе, що зараз відбувається у світі. Олімпійські ігри обов’язково відбудуться в той час, коли ніщо не буде загрожувати здоров’ю усіх учасників, вболівальників, організаторів, всіх людей.

А зараз у нас у всіх є можливість для самовдосконалення. Нам необхідно вірити і йти до своєї мети. Впевнений, що ми подолаємо всі виклики, пройдемо випробування i переможемо! Тримаймося! Ми разом – одна велика Олімпійська родина!», - сказав Бубка.

Як бачимо, Сергій Назарович уник оцінок чи побажань. На відміну від представників уже десяти країн, які закликали Міжнародний олімпійський комітет перенести Ігри-2020 до тих часів, коли змагатися буде безпечно.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: