Після чемпіонату світу двом українським борцям довелося робити операцію

Після чемпіонату світу двом українським борцям довелося робити операцію
Цього року Владислав Кузько відстоював честь України на чемпіонатах світу та Європи, але не зміг показати клас, через пробоеми з колінами
Unitedworldwrestling

Владислав Кузько та Мирослав Солов'ян мужньо боролися на світовій першості, попри проблеми зі здоров'ям

З чемпіонату світу серед юніорів – одразу на операційний стіл потрапили двоє членів збірної України з греко-римської боротьби. У Таллінні Мирослав Солов’ян та Владислав Кузько не зуміли  допомогти команді в битві за медалі, саме через проблеми зі здоров’ям.

Чемпіон світу серед кадетів, Владислав Кузько, у ваговій категорії 55 кг мужньо боровся на чемпіонаті світу серед юніорів з менисками обох ніг, та дійшов до чвертьфіналу.

Переможець чемпіонатів України та медаліст різноманітних міжнародних змагань, Мирослав Солов'ян, показав хорошу боротьбу у вазі 60 кг, хоча теж боровся з травмою коліна. Спортсмен виграв два поєдинки, і також поступився лише у чвертьфіналі.

Нагадаємо, чемпіонат світу в Естонії приніс збірній команді України дві бронзові нагороди і восьме командне місце. У порівнянні попереднім роком, зроблено крок вперед. 2018-го у наших класиків на юніорському чемпіонаті світу була одна бронзова медаль і дев'яте командне місце. Свій доробок у командне місце нашої збірної беззаперечно внесли Кузько і Солов’ян, кожен з яких одержував перемоги на світовому килимі.

68752572_2190817977713334_824563433692200960_n Юніорська збірна України з греко-римської боротьби стала восьмою на чемпіонаті світу в Евтонії

Одразу після повернення до Запоріжжя, чиї прапори захищають ці спортсмени, Владислав Кузько і Мирослав Солов'ян були госпіталізовані і прооперовані з діагнозом «менісків колінних суглобів». Владиславу була зроблена операція на обох колінах, а Мирославу на одному.

Зараз хлопцям треба поправити здоров'я і знов повернутися до напруженої роботи, адже попереду грудневий Кубок України, який буде розглядатися, як один з етапів підготовки до чемпіонату Європи.

68791241_2193349424126856_1222504188164964352_n Дорогі операції молодим борцям оплатив власним коштом заслужений тренер СССР і України Євген Чертков

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: