Помер легендарний адміністратор київського «Динамо»

Помер легендарний адміністратор київського «Динамо»
Олександр Чубаров працював у столичному клубі з 1984 року
Фото з відкритих джерел

На 79-му році пішов з життя Олександр Чубаров

На 79-му році життя помер багаторічний адміністратор київського «Динамо» Олександр Чубаров, повідомляє офіційний сайт клубу.

«Організаторські здібності Олександра Чубарова, його глибоке знання футболу та всіх спортивних процесів високо цінували в клубі. Наш великий тренер Валерій Васильович Лобановський довгі роки довіряв вирішення складних питань і завдань саме адміністратору Чубарову», – зазначив президент «Динамо» Ігор Суркіс, який висловив співчуття рідним і близьким Олександра Федоровича.

Валерій Лобановський і Олександр Чубаров багато років працювали разом. Фото: dynamo.kiev.uaВалерій Лобановський і Олександр Чубаров багато років працювали разом. Фото: dynamo.kiev.ua

Додамо, що Чубаров почав роботу в клубі ще у 1980-х роках минулого століття та вніс вагомий внесок в розвиток і успіхи столичної команди. Встиг попрацювати і головним тренером жіночої команди клубу, а також очолював селекційний відділ. В середині 90-х років Чубаров вів переговори з Валерієм Лобановським про повернення до тренерської роботи в Києві. Батько Чубарова, Федір Іванович, в 30-ті роки грав за київський «Желдор».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: