Шевченко розповів, як важко було демонструвати якісний футбол у матчі з Косовом

Шевченко розповів, як важко було демонструвати якісний футбол у матчі з Косовом

Окрім того, тренер збірної України залишився задоволений дебютом Марлоса

Головний тренер національної збірної команди України під час спілкування із журналістами на післяматчевій прес-конференції після перемоги у кваліфікаційній грі ЧС-2018 над командою Косова підвів підсумки гри та поділився планами на майбутнє.

Андрій Шевченко віддав належне команді Косова, відзначивши жагу до боротьби та компактну гру підопічних Альберта Буньякі.

«Це була дуже важка гра для нас. Складно не погодитися зі словами Сергія Сидорчука, який перед матчем говорив, що Косово – одна з найсильніших команд із шостого кошика. Ми грали за дуже несприятливих погодних умов. Важко контролювати м'яч, важко віддавати точні передачі. Головним було здобути три очки, і ми виконали це завдання», - сказав тренер.

Андрій Шевченко залишився задоволений дебютним матчем за збірну України Марлоса та грою Караваєва.

«Марлос добре увійшов у гру і продемонстрував  те, чого ми від нього і чекали. Караваєв приїхав з посмішкою і гарним настроєм, діяв непогано: оборонявся і атакував, претензій до нього немає», - зауважив наставник.

Відзначив керманич «синьо-жовтих» і складні погодні умови.

«Хлопці – молодці. Нам важко було грати в комбінаційний футбол, але всі вірили в успіх і домоглися перемоги. Незалежно від суперника, а на таких полях мені доводилося грати, демонструвати якісний і комбінаційний футбол на них дуже важко», - сказав Шевченко

Зважаючи на жовту картку Артема Кравця, через яку форвард пропустить поєдинок із Хорватією, кадрові проблеми «синьо-жовтих» не залишилися поза увагою журналістів.

«На нас чекають важкий переїзд і переліт. Що стосується майбутньої гри з Хорватією та кадрових проблем і наших дій, визначимось. Наприклад Гармаш та Ярмоленко перебудувалися, стали діяти в нападі, плюс у нас є Бєсєдін», - зазначив Шевченко.

Також керманич «синьо-жовтих» подякував вболівальникам, які приїхали підтримати збірну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: