Скандальна дружина українського футболіста тихенько перехворіла коронавірусом

Скандальна дружина українського футболіста тихенько перехворіла коронавірусом
Дівчина запевняє, що хворіла, але вже здорова
Фото - Instagram пані Ірини

Діагноз Ірині Морозюк поставили вже після того, як вона перемогла інфекцію

Дружина захисника турецького клубу «Різеспор» Миколи Морозюка - Ірина - зробила сенсаційну заяву. Про це вона розповіла в прямому ефірі в своєму Instagram.

Виявилось, що вона підхопила коронавірус SARS-CoV-2, й благополучно перехворіла, а потім лише дізналася, що у неї була небезпечна й дуже заразна інфекція, здавши аналіз на антитіла.

«Два тижні тому я захворіла якимось вірусом, типу ГРВІ. Лікар тоді сказала, що 50/50 - можливо, коронавірус, можливо - ні. Я перехворіла 3-4 дні, основні симптоми пішли, а залишилася тільки втрата нюху - я не відчувала смаку і запаху.

У мене почало дерти за грудиною і хотілося покахикувати. Потім піднялася температура: не вище 37,5, але було дуже хріново. Це тривало 3 дні, а на 4-й температура пішла і мені стало легше. Останні 2 дня я вже більш-менш відчуваю, що їм. Я здала аналіз на антитіла коронавіруса, він у мене позитивний.

Лікар подивилася мене і сказала, що все добре, але треба здати тест на антитіла. Він показав позитивний результат. Вона мені дзвонить і каже, що у мене позитивний результат. Виходить, 2 тижні тому я перехворіла коронавірусом без ускладнень.

Я повторно здам аналіз, але мені кажуть, що хвороба вже пройшла. Для них це дуже важливо, щоб дізнатися, чи не є я носієм і не заразна чи для інших людей. Я серйозно до цього поставилася і ні з ким не контактувала. Тільки з дитиною і нянею, але вони добре себе почувають.

Хто говорить, що я брешу - ви якісь придурошні. Я розповідаю, як є. Я рада, що перехворіла саме в такій формі. Дай бог, щоб у мене тепер був імунітет. Я щаслива, що зараз ним перехворіла. Дай бог, щоб у мене були ці антитіла і щоб в цьому році я вже не хворіла коронавірусом», - сказала Морозюк.

Також вона виклала скрін з результатом аналізу на коронавірус.

Нагадаємо, за останніми повідомленнями, в Україні зафіксовано офіційно вже біля 900 випадків інфекції на 22 смерті внаслідок COVID-19

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: