Спортсменів Росії та Білорусі відсторонили від міжнародних змагань із фігурного катання

Спортсменів Росії та Білорусі відсторонили від міжнародних змагань із фігурного катання
Жодні фігуристи з Росії та Білорусі не можуть бути запрошені або допущені до участі у міжнародних змаганнях з фігурного катання
фото з відкритих джерел

У заході також не братимуть участь й інші офіційні особи країн

Міжнародний союз ковзанярів відсторонив фігуристів, які представляють Росію та Білорусь, від змагань, що проходять під його егідою. Про це повідомляється на офіційному сайті організації від 1 березня.

«Рада ISU знову заявляє про свою солідарність із усіма, кого торкнувся конфлікт в Україні, і наші думки звернені до всього українського народу та країни... Рада оцінить можливості оперативної гуманітарної допомоги українським членам ISU.

Рада ISU уважно вивчила заяву МОК від 28 лютого 2022 року, а також звернення, отримані від членів ISU та інших осіб, які закликають заборонити участь фігуристів та офіційних осіб з Росії та Білорусі у заходах ISU та інших міжнародних змаганнях з фігурного катання.

Дотримуючись рекомендацій МОК, з метою захисту чесності змагань з фігурного катання та безпеки всіх учасників міжнародних турнірів рада ISU погодилася тим, що до подальшого повідомлення жодні фігуристи з Росії та Білорусі не можуть бути запрошені або допущені до участі у міжнародних змаганнях з фігурного катання, включаючи чемпіонати ISU», – зазначається у заяві.

До слова, Україна закликає міжнародні лізингові компанії позбавити Росію понад половини літаків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: