Титульний бій легковиків став найкращим у році

Титульний бій легковиків став найкращим у році
Естрада і Гонсалес обмінялися перемогами
фото з відкритих джерел

Боксери Естрада й Гонсалес не шкодували один одного

Об'єднавчий поєдинок двох чемпіонів світу у другій найлегшій вазі між мексиканцем Хуаном Франсиско Естрадоюа (42-3, 28 KO) та нікарагуанцем Романом Гонсалесом (50-3, 41 KO) став окрасою боксерського вечора в Далсі. Суперники не шкодували один одного і провели, на думку аналітиків, найкращий бій у цьому році.

Після поєдинку промоутер Едді Хірн в інтерв'ю Fino Boxing натякнув на те, що мексиканець відмовиться від бою з обов'язковим претендентом по лінії WBC Срісакетом Сор Рунгвісаі (50 5-1, 43 КО) з Таїланду заради третього бою з нікарагуанцем. У суперників поки що нічия – 1:1. Але відмова від обов’язкового захисту потягне за собою позбавлення пояса WBC.

«Про такі бої мріють уболівальники, – розповів Хірн. – І я не зустрічав нікого, хто б відмовився від третього бою між Естрадою і Гонсалесом. Рунгвісаі - обов'язковий претендент. І якщо Естрада захоче зберегти титул, то зобов'язаний дати йому бій. Але вся справа в тому, що третій бій з Гонсалесом варто більше всіх титулів. Все завжди залежить від пропозиції, від грошей».


    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: