В Україні зафіксували перший офіційний випадок зараження професійного футболіста Covid-19

В Україні зафіксували перший офіційний випадок зараження професійного футболіста Covid-19
«Минаю» з Василем Кобіним на чолі вже не до футболу
Фото - ФК «Минай»

Прізвища спортовця не розголошують

У гравця футбольного клубу «Минай» з однойменного села поруч із Ужгородом, який виступає у першій лізі, виявили коронавірус, що стало першим офіційним випадком зараження Covid-19 в українському футболі.

У «Минаї» повідомили, що інформацію про позитивний тест на коронавірус у гравця підтвердили у медичній службі клубу. Зазначається, що футболіст знаходиться в ізоляції і лікарі надають йому необхідну допомогу. Ім'я гравця не розголошується.

«Керівництво клубу дало вказівку перевірити всіх своїх гравців, а також всіх інших представників клубу на наявність захворювання. Результати дослідження оголосимо найближчим часом», — йдеться у заяві клубу.

Варто відзначити, що у цьому сезоні «Минай» йде на третьому місці в турнірній таблиці першої ліги та дійшов до півфіналу Кубка України, де має зіграти проти київського «Динамо».

Повідомлялося, що українська Прем'єр-ліга розробила план з догравання поточного футбольного сезону. Планується, що національна першість поновиться 30 травня. 11 травня професійним спортивним командам України мали дозволити проводити тренування і навіть розіслали відповідний медичний протокол.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: