«Велике будівництво»: новий стадіон на Львівщині затопила злива (відео)

«Велике будівництво»: новий стадіон на Львівщині затопила злива (відео)
Такий вигляд стадіон у Самборі мав після відкриття
Фото: 4studio

Через відсутність дренажу футболісти в Самборі не тільки бігали, а й плавали

Три місяці тому в Самборі урочисто відкрили новий стадіон і назвали його на честь багаторічного капітана львівських «Карпат», володаря Кубу СРСР Лева Броварського. Але варто було пройти потужному дощу, як футбольне поле арени перетворилося на плавальний басейн. Очевидно, при укладанні ґрунту зекономили на дренажі. Чи передбачався він – невідомо. У коментарях до відео, яке оприлюднила Львівська мануфактура новин, користувачі пишуть, що в проєкті були враховані всі нюанси, в тому числі й дренаж.

Повідомляється, що реконструювали стадіон майже 2 роки. Для проведення робіт залучили кошти різних рівнів – міського бюджету, обласного у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини та державного у межах президентської програми «Велике Будівництво». На комфортні трибуни, сучасну систему поливу футбольного поля, оновлений газон, бігові доріжки та зручне адміністративне приміщення з роздягальнями витратили понад 25 млн грн.

Замовником реконструкції стадіону була Самбірська міська рада. Вона ж зобов’язалася опікуватися його благоустроєм після реконструкції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: