«Ворскла» купила українця з чемпіонату Росії

«Ворскла» купила українця з чемпіонату Росії
Дмитра Щербака потягнуло на Батьківщину

Український футбольний заробітчанин Дмитро Щербак повернувся до Полтави

Футболіст з українським паспортом, але душею малороса Дмитро Щербак підписав контракт з полтавської «Ворсклою».

Читайте також: Почесного президента «Ворскли» Жеваго оголосили в міжнародний розшук

Офіційний сайт клубу поки тримає мхатівську паузу, але канал Футбол 1 повідомляє про трансфер як доконаний факт та традиційно для українського футболу не повідомляє деталі угоди.

Пізніше сайт полтавців все-таки наважився повідомити, що контракт підписано на 1,5 року, а сам Дмитро - з дитинства за «Ворсклу».

Щербак - полтавчанин, вихованець місцевого футболу, починав у СК «Полтава».

В 2015 він поповнив прихильників мантри #спортвнєполітики та поїхав на заробітки до Росії, що вже рік вела війну проти України. Цей факт ніяк на вплинув на Щербака - він грав у Росії за «Кубань», «Анжі» та «Нижній Новгород».

В жодному з цих колективів півзахисник Щербак жодним чином себе не проявив, а тому в 2018 році став вільним агентом. З того часу в Щербака були вимушені канікул, доки його не підібрала у січні 2020 «Ворскла». Він у Туреччені приєднався до земляків на зимових зборах та матиме шанс дебютувати нарешті у країни, яка не є окупантом.

Нагадаємо, на зимову перерву «Ворскла» пішла передостанньою - гірше полтавчан у цьому сезоні лише команда львівських «Карпат». Яким чином гастарбайтер Щербак може виправити скрутну ситуацію - не повідомляється.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: