Збірна України з біатлону повернула до складу володаря Кубка світу-2014/2015

Збірна України з біатлону повернула до складу володаря Кубка світу-2014/2015
Основна команда під керівництвом Юрая Санітри готується до першого старту в 2020 році у Гохфільцені
Instagram Артема Прими

Сергій Семенов у цьому сезоні в основному складі ще не виступав

Старший тренер чоловічої збірної України Юрай Санітра розповів про кадрові зміни в команді на зборі в Гохфільцені (Австрія), а також поділився планами з підготовки до чемпіонату світу.

«Чоловіча збірна України розпочала підготовку до чемпіонату світу 1 січня, - каже наставник в інтерв’ю UA:Біатлон. – Вся наша програма побудована на перспективу, щоб бути готовими до цього старту. Матимемо шість спортсменів на змаганнях, аби проводити ротацію. Це допоможе визначити найкращий склад команди на чемпіонат світу.

5 спортсменів тренуються зараз під моїм керівництвом в Гохфільцені (Австрія) – Дмитро Підручний, Артем Тищенко, Антон Дудченко, Артем Прима та Богдан Цимбал. Підготовка Сергія Семенова триває у Швейцарії. Усі вони готуються до четвертого етапу Кубка світу в Обергофі (Німеччина). Там команду представлятимуть шестеро спортсменів. Хто пропустить спринт – вирішимо пізніше. Руслан Ткаленко стартуватиме на Кубку IBU в Орсблі (Словаччина), а далі подивимося.

Розповів тренер і про те, як команда святкувала Новий рік.

 «Ми трохи посиділи разом з Вітою та Валентиною Семеренко, - говорить Санітра. – Вони разом з хлопцями готували святкову вечерю. Були і салат «олів‘є», і «шуба». Бракувало лише словацьких ковбасок. Хлопці зробили «подарунок» – кинули мене у сніг на стрільбищі. 1 січня у нас вихідний, а наступного дня – знову до тренувань. Вже 6 січня вирушаємо до німецького Обергофа, туди одразу приїде Сергій Семенов».

Нагадаємо, що за підсумками сезону-2014/2015 Семенов здобув малий кришталевий глобус переможця Кубка світу в заліку індивідуальних гонок на 20 км.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: