«Слава Україні!». Кривдник шанувальника спецпризначенців РФ Ломаченка звернувся до українців

«Слава Україні!». Кривдник шанувальника спецпризначенців РФ Ломаченка звернувся до українців
Відео зі словами американця було опубліковано спортивним юристом Миколою Ковальчуком

Василь Ломаченко в соцмережах розміщував пропагандистське відео з російськими спецпризначенцями та заявляв, що українці і росіяни є одним народом

Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі з боксу Теофімо Лопес, який в своєму останньому поєдинку переміг Василя Ломаченка, записав звернення до своїх українських фанатів.

Відео зі словами американця було опубліковано в Instagram спортивним юристом Миколою Ковальчуком, який співпрацює з Лопесом.

«Всім привіт. Це Теофімо Лопес. Хочу подякувати всім своїм фанам і прихильникам з України. Слава Україні!», – заявив боксер.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Mykola Kovalchuk (@kovalchukmykola)

Нагадаємо, що Василь Ломаченко в соціальних мережах розміщував пропагандистське відео з російськими спецпризначенцями та заявляв, що українці і росіяни є одним народом.

Також Ломаченко був одни з героїв документального пропагандистського фільму про московське православ’я «Здрастуй, брат, Христос Воскрес».

Нагадаємо, що минулого року Ломаченко зазнав другої поразки в професійній кар’єрі у 16-ти проведених боях і втратив усі три чемпіонських пояси, якими раніше володів. Перемогу Лопеса одноголосно зафіксували усі три  судді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: