Концерн Volkswagen анонсував випуск двох нових електрокарів

Концерн Volkswagen анонсував випуск двох нових електрокарів
Volkswagen планує виготовити 3 млн. невеликих електромобілів на двох своїх заводах в Іспанії
фото з відкритих джерел

Німецький автовиробник Volkswagen планує виготовити 3 мільйони невеликих електромобілів на двох своїх заводах в Іспанії в період з 2025 до 2030 року

Німецький автовиробник Volkswagen планує виготовити 3 млн. невеликих електромобілів на двох своїх заводах в Іспанії в період з 2025 до 2030 року.

Про це заявив голова іспанського підрозділу VW SEAT Вейн Гріффітс.

Німецький автовиробник просуває електрифікацію свого виробництва і планує побудувати завод з випуску акумуляторів в Іспанії.

Гріффітс сказав, що SEAT планує в середньостроковій перспективі складати 500 000 електромобілів на рік на заводі SEAT в Мартореллі, недалеко від Барселони. Він додав, що пріоритетом SEAT є відмова від скорочення робочих місць на заводі.

На прес-конференції керівник сказав, що автовиробник старанно працює над створенням другої платформи для виробництва електромобілів у Мартореллі, що підвищить конкурентоспроможність.

Зараз читають  Skoda обіцяє не збільшувати ціни на оновлену Octavia 2024
Volkswagen уже заявив, що почне виробництво двох електромобілів на заводі в Мартореллі в 2025 році і приблизно в той самий час на складальній лінії VW в Наваррі – один невеликий автомобіль для пов’язаного з SEAT престижного бренду Cupra і ще один автомобіль для бренду VW.

Зауважимо, німецький автоконцерн Volkswagen оголосив роботу над заявкою на продаж російських активів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: