У Лондоні заборонили електросамокати та моноколеса

У Лондоні заборонили електросамокати та моноколеса
У Лондоні заборонили електросамокати
фото з відкритих джерел

Тепер туристам доведеться розглядати пам'ятники на своїх двох

Управління громадського транспорту Лондона заборонило пересуватись вулицями міста на особистому електросамокаті та електровелосипеді.

Таке незвичайне рішення ухвалили після того, як в метро на одному з таких самокатів вибухнула батарея. Про це повідомляє видання Autoevolution.

Заборона зачіпає будь-який малий двоколісний транспорт з електроприводом та моноколеса. Пересуватись на них заборонено в усіх районах Лондона. Якщо поліцейські вас спіймають на такому «конику», то на вас чекає штраф у 1000 фунтів стерлінгів (приблизно 35 900 грн), чимала плата за нетривалу поїздку.

Також забороняється перевозити двоколісники у будь-якому виді громадського транспорту, навіть, якщо він у складеному вигляді. Знаходитись з таким транспортом у будь-якому громадському місці – також серйозне порушення закону.

Раніше на самокатах також не можна було пересуватись вулицями міста, але їх можна було транспортувати у громадському транспорті, але тепер людина з подібною «електричкою» зовсім не бажана.

Та треба пам’ятати, що це стосується лише двоколісного транспорту з електромотором, традиційні самокати та велосипеди дозволені та позитивно сприймаються у всьому Лондоні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: