Український електромобіль виявився копією відомого позашляховика (фото)

Український електромобіль виявився копією відомого позашляховика (фото)
Ліворуч - позашляховик GMC Yukon. Праворуч - український електромобіль Vilkon Lulida
колаж: glavcom.ua

Розробники електромобіля вкрали дизайн у відомого американського позашляховика GMC Yunikon

Днями харківська компанія Vilkon показала, начебто, український електромобіль Lulida. Щоправда, що в ньому українського, зрозуміти важко.

Таких електромобілів на китайському сайті Alibaba безліч. Коштують вони від $2 тис. Тоді як українську «Луліду» оцінили приблизно у $6,3 тис.

Дизайн електромобіля повністю скопійовано з відомого американського позашляховика GMC Yukon, який, до речі, немає електричної версії.

Колаж: glavcom.uaКолаж: glavcom.ua

Чому китайці запозичили дизайн саме цього автомобіля, незрозуміло, адже ці моделі не мають Нічого спільного. Yukon – це великий позашляховик, завдовжки 5,3 метра. Його може бути оснащено величезним бензиновим мотором об’ємом 5,3 літра. Тож, зрозуміло, чому він має таку величезну решітку радіатора.

А те, що називають Lulida, – це маленький електромобіль з мотором потужністю 4 кВт. Ніяка решітка радіатора йому не потрібна. Але, схоже, китайцям байдуже що копіювати.

Технічні характеристики Lulida дуже скромні. Максимальна швидкість автомобіля – 55 кілометрів на годину. Запасу ходу вистачає на 110 км. А при покупці розширеного комплекту можна отримати 200 км.

У комплектації є обігрівач салону та навіть електричні склопідйомники та камера заднього огляду.

Треба відзначити. що маленькі бюджетні електромобілі зараз популярні в Європі. Про більшість з них «Главком» детально розповідав у добірці за цим посиланням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: